ARLA APETINA SER FETA 200G BAZYLIA/OREGANO
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, z oregano i słodką bazylią, w zalewie solankowej.
| Marka | Apetina |
| Kraj pochodzenia | Dania |
| Opakowanie | 430 g |
| Waga (brutto) | 464 g |
| Wymiary (mm) | 87 x 101 x 89 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.
Skład
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
| Tabela wartości odżywczych | w 100 g sera: | |
| Wartość energetyczna | 678 kJ/163 kcal | |
| Tłuszcz | 10 g | |
| w tym kwasy nasycone | 6,6 g | |
| Węglowodany | 0,5 g | |
| w tym cukry | 0,5 g | |
| Białko | 17 g | |
| Sól | 2,8 g |
Inne informacje
Masa netto/ Masa netto sera po odsączeniu: 430 g / 200 g



