ARLA APETINA SER FETA 200G BAZYLIA/OREGANO
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, z oregano i słodką bazylią, w zalewie solankowej.
Marka | Apetina |
Kraj pochodzenia | Dania |
Opakowanie | 430 g |
Waga (brutto) | 464 g |
Wymiary (mm) | 87 x 101 x 89 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.
Skład
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Tabela wartości odżywczych | w 100 g sera: | |
Wartość energetyczna | 678 kJ/163 kcal | |
Tłuszcz | 10 g | |
w tym kwasy nasycone | 6,6 g | |
Węglowodany | 0,5 g | |
w tym cukry | 0,5 g | |
Białko | 17 g | |
Sól | 2,8 g |
Inne informacje
Masa netto/ Masa netto sera po odsączeniu: 430 g / 200 g