ARLA APETINA SER FETA 200G W ZALEWIE SOLNEJ
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej
Marka | Apetina |
Kraj pochodzenia | Dania |
Opakowanie | 430 g |
Waga (brutto) | 462 g |
Wymiary (mm) | 88 x 101 x 89 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.
Skład
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Tabela wartości odżywczych | w 100 g sera: | |
Wartość energetyczna | 1078 kJ/260 kcal | |
Tłuszcz | 22 g | |
w tym kwasy nasycone | 14 g | |
Węglowodany | 0,5 g | |
w tym cukry | 0,5 g | |
Białko | 15 g | |
Sól | 3 g |
Inne informacje
Masa netto/ Masa netto sera po odsączeniu: 430 g / 200 g