ARLA APETINA SER FETA 200G W ZALEWIE SOLNEJ
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej
| Marka | Apetina |
| Kraj pochodzenia | Dania |
| Opakowanie | 430 g |
| Waga (brutto) | 462 g |
| Wymiary (mm) | 88 x 101 x 89 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.
Skład
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
| Tabela wartości odżywczych | w 100 g sera: | |
| Wartość energetyczna | 1078 kJ/260 kcal | |
| Tłuszcz | 22 g | |
| w tym kwasy nasycone | 14 g | |
| Węglowodany | 0,5 g | |
| w tym cukry | 0,5 g | |
| Białko | 15 g | |
| Sól | 3 g |
Inne informacje
Masa netto/ Masa netto sera po odsączeniu: 430 g / 200 g



