BAKOMA JOGURT NATURALNY B\C 150G
Jogurt naturalny bez dodatku cukru
| Marka | Bakoma |
| Opakowanie | 150 g |
| Waga (brutto) | 156 g |
| Wymiary (mm) | 74 x 95 x 74 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Skład
MLEKO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
| Tabela wartości odżywczych | 100 g jogurtu | |
| Wartość energetyczna | 266 kJ/63 kcal | |
| Tłuszcz | 1,5 g | |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g | |
| Węglowodany | 7,3 g | |
| w tym cukry* | 7,3 g | |
| Białko | 5,1 g | |
| Sól | 0,06 g | |
| Wapń | 120 mg 15% Referencyjnej Wartości Spożycia** | |
| *Zawiera naturalnie występujące cukry - cukier mleczny: laktoza. | ||
| ** Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
Inne informacje
1,5% tłuszczu



