RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

BONDUELLE FASOLA 425ML W POMIDORACH


BONDUELLE FASOLA 425ML W POMIDORACH
5
00
szt.
-+


MarkaBonduelle
Kraj pochodzeniaUE
Opakowanie430 g
Waga (brutto)464 g
Wymiary (mm)86 x 85 x 86
Czerwona fasola w sosie pomidorowym "Cayenne"

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Propozycja przygotowania
Bonduelle poleca:

Czerwona Fasola w Sosie Pomidorowym zapiekana w naleśnikach

Składniki: 1 puszka Czerwonej Fasoli w Sosie Pomidorowym "Cayenne" Bonduelle 425ml, 3 parówki cielęce pokrojone w talarki, 2 ogórki kiszone pokrojone w cienkie paseczki, 2 pokrojone cebule, drobno mielony kminek, sól, pieprz, siekana natka pietruszki, 12 placków naleśnikowych, starty ser ementaler.

Przygotowanie: Cebulę, ogórki i parówki podsmażyć na oleju. Dodać Czerwoną Fasolę wraz z sosem. Zagotować i doprawić do smaku kminkiem, solą i pieprzem. Dodać natkę pietruszki. Farsz nałożyć na placki naleśnikowe i zawinąć. Naleśniki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać tartym serem i zapiec w piekarniku. Podawać z jogurtem naturalnym.


Skład
czerwona fasola (36%), sos (64%): woda, koncentrat pomidorowy (11%), cukier, olej słonecznikowy, sól, suszona cebula, zagęstnik: skrobia kukurydziana modyfikowana, przyprawy (1%), czosnek


Dodatkowe informacje informacje
Dołącz do nas na www.facebook.com/bonduellepolska


Tabela wartości odżywczychw 100 g w 1 porcji (215 g)
Wartość energetyczna442 kJ (106 kcal)950 kJ (228 kcal)
Białko4,7 g10,1 g
Węglowodany 12,1 g26,0 g
w tym cukry 6,2 g13,3 g
Tłuszcz 2,9 g6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g0,6 g
Błonnik 6,1 g13,1 g
Sód 0,27 g0,58 g



Inne informacje
1 porcja (215 g) zawiera kalorie 228 kcal 11%
GDA* dla 1 osoby dorosłej
*GDA: wskazane dzienne spożycie dla osoby dorosłej. Zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe, w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników.

Opakowanie zawiera 2 porcje

Produkt sterylizowany


newsletter
do góry