RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

CHEETOS 85 G PIZZERINI

Chrupki kukurydziane o smaku pizzy.


CHEETOS 85 G PIZZERINI
2
00
szt.
-+


MarkaCheetos
Opakowanie85 g
Waga (brutto)89 g
Wymiary (mm)176 x 287 x 58
z kukurydzy Kaszkę kukurydzianą pozyskujemy tylko od starannie wybranych i sprawdzonych dostawców. bez konserwantów Starannie dobrane surowce i kontrola procesu produkcyjnego gwarantują dobrą jakość i trwałość chrupek Cheetos bez użycia konserwantów. niesmażone Chrupki Cheetos nie są smażone. W piecu, gdzie przebywają przez kilka minut, odparowuje z nich woda. To sprawia, że chrupki Cheetos są jeszcze pyszniejsze.

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Skład
kasza kukurydziana 69%, olej roślinny rzepakowy, preparat aromatyzujący o smaku pizzy [cukier, maltodekstryna, glukoza, hydrolizowane białko roślinne (zawiera soję), wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5' rybonukleotydy disodowe), aromaty, barwniki (betanina, ekstrakt z papryki), warzywa w proszku (cebula, pomidor), serwatka w proszku (z mleka), mąka z chleba świętojańskiego, zioła (bazylia, pietruszka), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty dymu wędzarniczego], sól (chlorek sodu i potasu)


Tabela wartości odżywczych100 g30 gGDA* 30 g
Wartość energetyczna 2040 kJ612 kJ7%
485 kcal146 kcal
Tłuszcz 23 g6,9 g10%
- w tym kwasy nasycone 2,1 g0,6 g3%
Węglowodany 62 g18,6 g
- w tym cukry 5,0 g1,5 g2%
Błonnik 1,8 g0,5 g
Białko 6,5 g2,0 g
Sól 1,6 g0,5 g8%



Inne informacje
Porcja 30 g dostarcza: energia 612 kJ 146 kcal 7%, tłuszcz 6,9 10%, kwasy nasycone 0,6 g 3%, cukry 1,5 g 2%, sól 0,5 g 8%
% wskazanego dziennego spożycia dla osoby dorosłej*
2040 kJ/485 kcal/100 g

Opakowanie zawiera 2-3 porcje.

*GDA - wskazane dzienne spożycie. Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe, w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników. Więcej informacji na: www.esa.org.uk


newsletter
do góry