RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

FELIX RZECHY NERKOWCA PAPRYKOWE 240G

Mieszanka prażonych orzeszków ziemnych i nerkowców o smaku paprykowym.


FELIX RZECHY NERKOWCA PAPRYKOWE 240G
11
00
szt.
-+


MarkaFelix
Opakowanie240 g
Waga (brutto)246 g
Wymiary (mm)102 x 209 x 43
Mieszanka orzeszków ziemnych i nerkowców to doskonały składnik zbilansowanej diety. Jest ona źródłem błonnika pokarmowego. Cechuje ją również wysoka zawartość fosforu, magnezu, witaminy E oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Bogactwo składników odżywczych fosfor witamina E nienasycone kwasy tłuszczowe białko błonnik magnez

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Informacje dla alergików
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.


Skład
ORZESZKI ZIEMNE (57%), ORZECHY NERKOWCA (37%), sól, mąka PSZENNA, stabilizator: sorbitole, substancja żelująca: guma arabska, ekstrakt z drożdży, cebula w proszku, czosnek w proszku, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy (papryczka chilli, pieprz Cayenne, pieprz biały, aromat: ekstrakt z papryki (0,05%)


Dodatkowe informacje informacje
Odwiedź nas na www.felixpolska.pl


Tabela wartości odżywczychw 100 gw porcji 30 g%* w 30 g
Wartość energetyczna 595 kcal178 kcal9%
Tłuszcz 46 g14 g20%
w tym kwasy tłuszczowe
- nasycone 7,5 g2,3 g12%
- jednonienasycone 27 g8,1 g-
- wielonienasycone 11 g3,3 g-
Węglowodany 20 g6,0 g2%
w tym cukry 5,3 g1,6 g2%
Błonnik 6,1 g1,8 g-
Białko 24 g7,2 g14%
Sól 1,8 g0,54 g9%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)
Witaminy i składniki mineralnew 100 g%** w 100 g
Witamina E5,7 mg48
Magnez193 mg52
Fosfor423 mg60
**Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej).



Inne informacje
Porcja 30 g zawiera: energia 741 kJ/178 kcal 9%*, tłuszcz 14 g 20%*, kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g 12%*, cukry 1,6 g 2%*, sól 0,54 g 9%*
100 g: 2468 kJ/ 595 kcal

Pakowany w atmosferze ochronnej.

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)


newsletter
do góry