RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

HENGLEIN SPÓD DO PIZZY 400G

Spód do pizzy - Półprodukt garmażeryjny chłodzony


HENGLEIN SPÓD DO PIZZY 400G
5
00
szt.
-+


MarkaHenglein
Kraj pochodzeniaNiemcy
Opakowanie400 g
Waga (brutto)426 g
Wymiary (mm)322 x 75 x 40
Do wyprodukowania Spodu do pizzy Henglein użyto najlepszych, specjalnie wyselekcjonowanych składników. Nasza kontrola wszystkich procesów produkcji zapewnia dobrą i powtarzalną jakość wyrobu.

Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w lodówce oraz spożyć w ciągu 1-2 dni.


Propozycja przygotowania
Sposób przygotowania
1. Nagrzać piekarnik do temperatury 220°C.
2. Ciasto (spód do pizzy) należy rozwinąć na blaszkę, pozostawiając je na pergaminie, w którym było zawinięte.
3. Ciasto posmarować sosem pomidorowym, a następnie udekorować według własnej kompozycji.
4. Pizzę włożyć do nagrzanego piekarnika i piec przez 12 do 15 min w temp. 220°C. Czas wypieku uzależniacie Państwo od ilości i rodzaju użytych składników.


Skład
mąka pszenna, woda, tłuszcz palmowy, 1,5% oliwa z oliwek, substancja spulchniająca (E 450, E 500), olej rzepakowy, drożdże, alkohol etylowy, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)


Tabela wartości odżywczychw 100 g
Wartość energetyczna1099 kJ/261 kcal
Tłuszcz5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone2,2 g
Węglowodany44,1 g
w tym cukry0,5 g
Białko6,6 g
Sól1,75 g



newsletter
do góry