RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

HIPPO HERBATKA 500ML KOPER WŁOSKI

Herbatka z kopru włoskiego z sokiem jabłkowym HiPP BIO Delikatna herbatka z sokiem jabłkowym z soku zagęszczonego. Zawartość owoców - min. 60%


HIPPO HERBATKA 500ML KOPER WŁOSKI
8
00
szt.
-+


MarkaHiPP
Kraj pochodzeniaUE
Waga (brutto)759 g
Wymiary (mm)73 x 194 x 73
Produkt z certyfikatem ekologicznym i unijnym logo rolnictwa ekologicznego - zgodnie z prawem UE. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej, jeszcze wyższej niż wymagana prawem UE. Za to ręczy swoim nazwiskiem właściciel firmy - Claus Hipp. - bez dodatku cukru* - z niewielu składników A, bez dodatku składników pochodzenia mlecznego, nie zawiera glutenu - wysoka zawartość witaminy C - zgodnie z przepisami prawnymi nie zawiera dodatku substancji konserwujących ani barwników - bez dodatku aromatów - bez składników modyfikowanych genetycznie** *składniki zawierają naturalnie występujące cukry **zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej

Propozycja przygotowania
Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że butelka nie została naruszona. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.

Sposób użycia: wstrząśnij, następnie potrzebną ilość herbatki przelej do osobnego naczynia. Pozostałą zawartość butelki zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni.


Skład
sok jabłkowy* 60% z soku zagęszczonego, herbatka z kopru włoskiego* 40% (woda, wyciąg z kopru włoskiego*), witamina C, *z rolnictwa ekologicznego


Tabela wartości odżywczych100 ml
energia kJ/kcal114/27
tłuszcz 0,1 g
- w tym kwasy tł. nasycone 0,0 g
węglowodany 6,4 g
- w tym cukry 6,0 g
białko 0,1 g
sód <0,02 g
witamina C 15 mg (60%*)
*% zalecanego dziennego spożycia



Inne informacje
Zawartość owoców - min. 60%

Produkt z certyfikatem ekologicznym i unijnym logo rolnictwa ekologicznego - zgodnie z prawem UE.

* z rolnictwa ekologicznego
** zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
*** składniki zawierają naturalnie występujące cukry
**** procent zalecanego dziennego spożycia


newsletter
do góry