Marka | Jan Niezbędny |
Waga (brutto) | 149 g |
Wymiary (mm) | 392 x 46 x 45 |
Witam! Nazywam się Jan Niezbędny. Polecam wyjątkowy papier do pieczenia: - zastępuje natłuszczanie blachy - dzięki specjalnej silikonowej warstwie nie przywiera do ciasta i formy - wypieki nie kruszą się podczas wyjmowania, a blacha pozostaje czysta - może być stosowany obustronnie Moja dobra rada: - na moim papierze z sukcesem upieczesz nawet tak wymagające ciasto jak sernik, a także różnego rodzaju babki i inne ciasta, które mają w stanie surowym płynną konsystencję - owiń makowiec papierem, a zobaczysz, jak równo się on wypiecze, a mak będzie przylegał do ciasta - przykrywając ciasto papierem od góry, uchronisz wierzch wypieku przed przypaleniem Pamiętaj jednak, że: - papier nie powinien być stosowany w temperaturze powyżej 220°C To nie wszystko: - papier świetnie nadaje się również do pieczenia ryb. Przyprawione filety lub całe ryby ułóż na wyłożonym papierem ruszcie i włóż do gorącego piekarnika. Chude ryby (dorsz, pstrąg) można skropić olejem, tłuste (łosoś, karp) nie wymagają dodatku tłuszczu. Ryby upieką się z chrupiącą skórką.
Inne informacje szer. 38 cm