Marka | Kresto |
Opakowanie | 200 g |
Waga (brutto) | 217 g |
Wymiary (mm) | 137 x 189 x 32 |
KRESTO Wiórki kokosowe - świadome odżywianie! Jakość, którą widać! Wiórki kokosowe marki KRESTO produkowane są z surowców najwyższej jakości. Wiórki kokosowe KRESTO idealnie pasują jako dodatek do różnego rodzaju deserów, ciast, tortów wyrobów cukierniczych, lodów oraz sałatek owocowych. Niezastąpione w zdobieniu i dekorowaniu wypieków. KRESTO Wiórki kokosowe uzyskiwane są ze starannie wyselekcjonowanego miąższu orzecha kokosowego, poddanego suszeniu i tarciu, co sprawia, że cechują się bogatym aromatem i smakiem. Cechy Produkt naturalny dla odżywiających się świadomie. Bogate źródło błonnika, niezbędnego dla prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu oraz średnionasyconych kwasów tłuszczowych, które nie podnoszą poziomu złego cholesterolu i nie odkładają się w postaci tkanki tłuszczowej. Znakomity dodatek do musli, serów i odżywek białkowych, innych produktów żywnościowych i wielu potraw.
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Propozycja przygotowania Zastosowanie:
do kokosanek, do wszelkiego rodzaju ciast i wypieków, do ozdabiania tortów, do mas i polew kokosowych, itp.
Skład wiórki kokosowe, substancja konserwująca -
dwutlenek siarki Tabela wartości odżywczych | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2879 kJ/698 kcal |
Tłuszcz | 67 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 63 g |
Węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 4,3 g |
Błonnik | 9,9 g |
Białko | 7,1 g |
Sól | 0,04 g |
Inne informacje Kraj pochodzenia:
A - Sri Lanka, B - Indonezja, C - Filipiny, D - Wietnam
Kod kraju pochodzenia podany został po dacie minimalnej trwałości.