LUBELLA MAK. 500G SPAGHETTI NR4
Spaghetti Nr 4 Makaron Lubella
| Marka | Lubella |
| Opakowanie | 500 g |
| Waga (brutto) | 506 g |
| Wymiary (mm) | 82 x 294 x 29 |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Propozycja przygotowania
Sposób przygotowania:
Zagotować wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posolić według uznania. Do gotującej się wody wrzucić porcję Makaronu Lubella. Gotować 7-10 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.
Skład
mąka makaronowa pszenna
| Tabela wartości odżywczych | w 100 g produktu | |
| Wartość energetyczna | 1487 kJ / | |
| 351 kcal | ||
| Tłuszcz | 1,4 g | |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g | |
| Węglowodany | 70 g | |
| - w tym cukry | 4,2 g | |
| Błonnik | 3,0 g | |
| Białko | 13 g | |
| Sól | 0,03 g | |
| Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Inne informacje
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.



