LUBELLA MAKARON ŚWIDRY 400G
Świdry Nr 20 Makaron Lubella
Marka | Lubella |
Opakowanie | 400 g |
Waga (brutto) | 438 g |
Wymiary (mm) | 105 x 205 x 63 |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Propozycja przygotowania
Sposób przygotowania:
Zagotować wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posolić według uznania. Do gotującej się wody wrzucić porcję Makaronu Lubella. Gotować 9-11 minut. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.
Skład
mąka makaronowa pszenna
Dodatkowe informacje informacje
Mnóstwo smacznych przepisów:
www.uwielbiam.pl
Tabela wartości odżywczych | w 100 g produktu |
Wartość energetyczna | 1487 kJ / |
351 kcal | |
Tłuszcz | 1,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 70 g |
- w tym cukry | 4,2 g |
Błonnik | 3,0 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,03 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Inne informacje
Porcja 100 g suchego wyrobu: kcal 352 18%, tłuszcz 1,4 g 2% % GDA*
1 porcja to 100 g suchego makaronu. Opakowanie zawiera 4 porcje.
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.
Indywidualne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników.
*GDA - Wskazane Dzienne Spożycie dla osoby dorosłej.