MALUTA JOGURT BAŁKAŃSKI 340G
Jogurt naturalny
| Marka | Maluta |
| Opakowanie | 340 g |
| Waga (brutto) | 354 g |
| Wymiary (mm) | 95 x 95 x 88 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających
Skład
mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
| Tabela wartości odżywczych | w 100 g produktu: |
| Wartość energetyczna | 489 kJ / 118 kcal |
| Tłuszcz | 9,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
| Węglowodany | 5,0 g |
| w tym cukry | 5,0 g |
| Białko | 4,2 g |
| Sól | 0,15 g |



