MILKA BATON MILK 25G
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego.
| Marka | Milka |
| Opakowanie | 25 g |
| Waga (brutto) | 26 g |
| Wymiary (mm) | 153 x 34 x 8 |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład
cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, emulgatory (lecytyna SOJOWA, E476), aromat
| Tabela wartości odżywczych | 100 g | 25 g | %* /25 g |
| Wartość energetyczna | 2215 kJ | 554 kJ | 7% |
| 530 kcal | 132 kcal | ||
| Tłuszcz | 29,5 g | 7,3 g | 10% |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,5 g | 4,3 g | 22% |
| Węglowodany | 58,5 g | 14,5 g | 6% |
| w tym cukry | 57,5 g | 14,5 g | 16% |
| Błonnik | 1,8 g | 0,5 g | - |
| Białko | 6,6 g | 1,6 g | 3% |
| Sól | 0,43 g | 0,11 g | 2% |
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2000 kcal). |
Inne informacje
25 g 554 kJ 132 kcal 7%*
100 g 2215 kJ 530 kcal
1 czekoladka w opakowaniu.
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30%.
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2000 kcal).



