RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

NESTLE PŁATKI 350G MUSLI TRADYCYJ.

Nestlé Musli Classic płatki zbożowe z rodzynkami i orzechami.


NESTLE PŁATKI 350G MUSLI TRADYCYJ.
8
00
szt.
-+


MarkaNestlé
Opakowanie350 g
Waga (brutto)381 g
Wymiary (mm)142 x 215 x 46
Nestlé Musli Classic - doskonałe na dobry początek dnia! Nestlé Musli Classic to wspaniałe połączenie płatków owsianych oraz delikatnie opiekanych płatków pszennych z dodatkiem rodzynek oraz orzechów laskowych. Nasze pyszne płatki zawierają pełne ziarno oraz są doskonałym źródłem błonnika. Pełnia smaku, pełnia życia każdego dnia! Więcej na: www.pelneziarno.nestle.pl

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Informacje dla alergików
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych i migdałów.


Skład
płatki pszenne (48%) [pszenica, cukier, sól, ekstrakt słodowy jęczmienny], płatki owsiane pełnoziarniste (30%), rodzynki (12%), orzechy laskowe (5%), serwatka w proszku (z mleka), % - odnosi się do zawartości składnika w całym produkcie


Dodatkowe informacje informacje
Więcej na www.pelneziarno.nestle.pl


Tabela wartości odżywczych100 g45 g45 g + 125 ml mleka**
Energia1592 kJ716 kJ970 kJ
378 kcal170 kcal230 kcal
Tłuszcz 6,7 g3,0 g5,1 g
-w tym: kwasy nasycone 1,0 g0,4 g1,6 g
Węglowodany 62,2 g28,0 g34,2 g
-w tym: cukry 14,9 g6,7 g12,6 g
Błonnik 10,5 g4,7 g4,7 g
Białko 11,9 g5,3 g9,6 g
Sól0,61 g0,27 g0,42 g
*% referencyjnej wartości spożycia dla dorosłych wg rozporządzenia UE Nr 1169/2011/
**półtłustego



Inne informacje
W porcji: 45 g energia 716 kJ 170 kcal 9%*, tłuszcz 3,0 g 4%*, kwasy nasycone 0,4 g 2%*, cukry 6,7 g 7%*, sól 0,27 g 5%*
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
100 g: 1592 kJ/378 kcal

To opakowanie zawiera około 7 porcji 45-gramowych. Dostosuj wielkość porcji do swoich potrzeb.

Do wytworzenia 100 g tego produktu użyto 30 g składnika pełnoziarnistego.

*% referencyjnej wartości spożycia dla dorosłych wg rozporządzenia UE Nr 1169/2011/


newsletter
do góry