RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

ŁOWICZ KOCIOŁEK DO SYTA 580G ROSYJSKI

Kociołek Rosyjski. Produkt garmażeryjny. Sterylizowany.


ŁOWICZ KOCIOŁEK DO SYTA 580G ROSYJSKI
7
00
szt.
-+


MarkaŁowicz
Opakowanie580 g
Waga (brutto)891 g
Wymiary (mm)89 x 135 x 89


Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w temperaturze około +4°C i spożyć w ciągu 24 godzin.


Propozycja przygotowania
Podgrzewać w mikrofali przez 4 minuty lub w rondelku, kilkakrotnie mieszając.


Skład
woda, kluski (18%) (semolina z pszenicy durum, jaja 29%), mięso wieprzowe (12%), cebula (8,5%), pieczarki (6%), śmietana (z mleka) (3%), olej rzepakowy, substancja zagęszczająca - acetylowany adypinian diskrobiowy, zioła, przyprawy i ich ekstrakty, koncentrat pomidorowy (1,8%), mąka pszenna (zawiera gluten), cukier, stabilizatory: trifosforany, karagen, białko zwierzęce, maltodekstryna, podgrzybek suszony (0,05%), rosół warzywny [maltodekstryna, sól, tłuszcz palmowy, wzmacniacz smaku - glutaminian sodu, cukier, hydrolizat białkowy (soja), bulion warzywny (suszone koncentraty i ekstrakty warzyw, hydrolizat białka (soja), ekstrakt drożdżowy), warzywa suszone (cebula, por), aromaty (w tym selera), przyprawy suszone, dekstroza, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, serwatka z mleka], sól, hydrolizat białka sojowego, warzywa suszone (marchew, cebula, korzeń selera, korzeń lubczyka), ekstrakt drożdżowy (zawiera gluten z jęczmienia), dekstroza, ocet, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, barwniki - ryboflawina i karmel amoniakalno-siarczynowy, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy i rybonukleotydy disodowe, suszony ekstrakt warzywny, aromaty


Tabela wartości odżywczychw 100 g produktu:
wartość energetyczna 324 kJ / 77 kcal
tłuszcz 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
węglowodany 8,5 g
w tym cukry 2,8 g
białko 5,2 g
sól 1,1 g



Inne informacje
100 g produktu kJ/kcal 324/77 4%*, 580 g (1 porcja) kJ/kcal 1879/447 22%*
* referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję.


newsletter
do góry