RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

WINIARY SMACZNA ZUPA ROSÓŁ Z KURY Z MAK.ARONEM 12G


WINIARY SMACZNA ZUPA ROSÓŁ Z KURY Z MAK.ARONEM 12G
1
00
szt.
-+


MarkaWiniary
Opakowanie14 g
Waga (brutto)17 g
Wymiary (mm)95 x 6 x 140
Winiary Smaczna Zupa Rosół z kury z makaronem i zieloną pietruszką

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Informacje dla alergików
Patrz lista składników.


Propozycja przygotowania
Sposób przyrządzania
Zawartość torebki zalać 200 ml wrzącej wody, dokładnie wymieszać. Produkt jest gotowy do spożycia po 3-4 minutach.


Skład
makaron 42,9% (semolina z pszenicy durum), maltodekstryna, sól, skrobia ziemniaczana, aromaty (z glutenem, soją, selerem), cukier, warzywa suszone (marchew 2,4%, cebula, liść pietruszki), substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian monosodowy, E635, tłuszcz drobiowy 1,8%, ekstrakt drożdżowy suszony, tłuszcz roślinny utwardzony, pieprz czarny, mięso drobiowe w proszku 0,1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, suszony koncentrat czosnku, Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, mleka i gorczycy.


Dodatkowe informacje informacje
Warto zapamiętać
Bez Konserwantów
Smaczna Zupa Winiary nie zawiera konserwantów, ponieważ powstaje z najwyższej jakości suszonych warzyw, przypraw oraz innych składników. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności.


Tabela wartości odżywczychŚrednia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu W 100 mlW 1 porcji (200 ml)
Wartość energetyczna 104 kJ210 kJ
25 kcal50 kcal
Białko 0,7 g1,4 g
Węglowodany 4,7 g9,5 g
w tym cukry proste i dwucukry0,5 g0,9 g
Tłuszcz 0,3 g0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g0,2 g
Błonnik pokarmowy0,1 g0,3 g
Sód 0,36 g0,71 g



Inne informacje
W porcji zupy 200 ml kalorie 50 3%
Wskazanego Dziennego Spożycia (GDA*) dla osoby dorosłej
*GDA - Wskazane Dzienne Spożycie dla osoby dorosłej. Zapotrzebowanie na składniki odżywcze poszczególnych osób może być wyższe lub niższe, w zależności od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej oraz innych czynników.

1 porcja


newsletter
do góry